Известие

Collapse
No announcement yet.

Добавки за броните

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Добавки за броните

Колеги от къде мога да си набавя добавки за броните (предна и задна) и праговете... някой може ли да ги изработи качествено и горе-долу цени.. и отделно за заден спойлер (антикрило)..
    Last edited by sischo0; d.m.y г., 00:57.
    sigpic
    Alfa Romeo 1.8 T.S. 144hp

Първоначално публикувано от sischo0 Покажи съобщение
    Колеги от къде мога да си набавя добавки за броните и праговете... имам в напредвид нещо подобно : http://www.alfatech.com.my/picproducts/bum7.jpg тук се вижда добавката за предната и задната броня.. някой може ли да ги изработи качествено и горе-долу цени.. и отделно за заден спойлер и прагове ми е същия въпроса...
    Ето едно сайтче

http://www.lion-tuning.com/alfaromeo/alfa.htm

Около моста на гирджика, по-точно под него там дето е хотела, имаше една фирма дет се занимаваше с такива работи, незнам да ли е още там офисът де, ма ти кат по-млад може да отскочиш та да видиш дали има нещо за наще убавици та да споделиш, че и аз имам интерес........

Еи го сайтчето........

http://www.dinam.net/
    Last edited by haljscho; d.m.y г., 22:45.
    sigpic
    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
    147 JTDm 140-Малката манекенка
    GT- JTDm 150

Comment

Точно за тия "лайън тунинг" по спомени, някъде четох доста негативни отзиви. Лично впечатления аз нямам, не мога да твърдя със сигурност, но е хубаво да се проучи, преди да им повериш колата си. Пък и не само на тях.
      А що не потърсиш из нета готови спойлери? Мисля, че ще са по-качествени. Все пак, освен формата, също толкова важен е и материалът.
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
        Точно за тия "лайън тунинг" по спомени, някъде четох доста негативни отзиви. Лично впечатления аз нямам, не мога да твърдя със сигурност, но е хубаво да се проучи, преди да им повериш колата си. Пък и не само на тях.
        А що не потърсиш из нета готови спойлери? Мисля, че ще са по-качествени. Все пак, освен формата, също толкова важен е и материалът.
        материалът за мен е най-важен.. но всичко е придружено и с пари.. из нета намирам само от чужбина.. а там работата е солена.. говорим за по 200/300 евро.. само за едната броня.. не мисля че си заслужава тогава.. тоест заслужава си , но за българския стандарт е лукс..
        sigpic

Comment

http://www.tolytuning.com/bg/catalog...&category_id=1

Comment

Колеги от къде мога да си набавя добавки за броните и праговете... имам в напредвид нещо подобно : http://www.alfatech.com.my/picproducts/bum7.jpg тук се вижда добавката за предната и задната броня.. някой може ли да ги изработи качествено и горе-долу цени.. и отделно за заден спойлер и прагове ми е същия въпроса...
            Моята добавка на предната броня е същата като на снимката. Стои доволно на колцата
            Alfa 156 1,6 TS ex
            Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
            Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

benji_gb дай малко повече инфо от къде кфо що
              sigpic

Comment

sigpic

Comment

benji_gb дай малко повече инфо от къде кфо що
                  Така си я взех. Май нещата по нея са си дошли с колата от Италия, когато е била внесена.
                  Alfa 156 1,6 TS ex
                  Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
                  Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ivanovrs Покажи съобщение
                      От тук забравете да купувате каквото и да е . Аз си купих предна броня за 147, и 3 дена я подлепвам и китвам, за да заприлича на нещо. Изработката е под всякаква критика !!!!

Comment

Здравей колега! Ако желаеш оригинален спойлер можеш да погледнеш линка тук :

http://prodavalnik.com/prodavam-spoy...-156-i38354991
                        [SIGPIC]

Comment

То и отвън не е гаранция че е качествено,аз съм купувал предни,задни добавки,цели брони ,вежди за тази и предната 156-ца и винаги е имало някакъв проблем.Купувал съм от Англия и Германия,проблемът е че всички тези "тунинг" работилници са масово на поляци а те не си дават много зор!
                          Не говорим за баш майсторите като Cadamuro,Autodelta и т,н щото там цените много парят.
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Хора, тая тема е от преди три години... Колегата вероятно отдавна си е намерил каквото му е трябвало, или се е отказал.
                            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Aaa нищо, някой четем с интерес. Ако случайно видите нещо за фейслифт на 156 комби свиркайте.
                              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                              X